آموزش

خط فرمان یا Command Line در سیستم عامل رسپبیان

یکی از مهمترین قسمت های کار با سیستم عامل رسپبیان، کار با خط فرمان یا Command Line است، محیط خط فرمان، همان محیطی است که پس از روشن کردن رسپبری پای با آن مواجه می شوید. همچنین پس از ورود به دسک تاپ و محیط گرافیکی، یکی از برنامه های مهم، برنامه LXTerminal است که Command Line را در محیط گرافیکی اجرا می کند.

ادامه مطلب...

آموزش رسپبری ، اتصال رسپبری پای به شبکه WiFi

در اين بخش از آموزش به نحوه اتصال رسپبري پاي به شبكه واي فاي مي پردازيم. با اينكه رسپبري پاي داراي پورت اترنت است اما هميشه دسترسي به كابل شبكه مقدور نيست و يا اينكه ممكن است بخواهيم در پروژه اي بصورت بي سيم به رسپبري پاي وصل شويم و به آن فرمان دهيم.

ادامه مطلب...
استفاده از اندرویید و سیستم‌عامل کرومیوم در Raspberry Pi

استفاده از اندرویید و سیستم‌عامل کرومیوم در Raspberry Pi

با این‌که Raspberry Pi سیستم‌عامل‌های زیادی دارد که سازگار و پیکربندی شده برای استفاده با سخت‌افزار آن هستند، برخی سیستم‌عامل‌ها هستند که کاربران اصرار دارند از آن‌ها استفاده کنند. دو نوع از این سیستم‌عامل‌ها آندرویید (سیستم‌عامل به‌کار رفته در اسمارت‌فون‌ها و تبلت‌ها) و کرومیوم (سیستم‌عامل توسعه‌یافته شبیه آن‌چه در Chromebooks گوگل استفاده می‌شود) هستند. در حال حاضر، نسخه‌هایی از هر دو برای دانلود و نصب روی Raspberry Pi وجود دارد. با این ‌حال، سیستم‌عامل‌هایی هستند که مشکلاتی ایجاد می‌کنند و توسط توسعه‌دهندگان در دست بررسی هستند.

ادامه مطلب...

تغییر اندازه پارتیشن روت بعد از نصب سیستم عامل رزبری پای

مشکلی که بعد از رایت فایل ISO روی SD کارت و راه اندازی سیستم عامل پیش میاد اینه که می بنید نمی تونید از همه فضای SD کارتتون استفاده کنید به طور مثال شما ازSD کارت ۱۶ گیگ استفاده می کنید ولی وقتی پارتیشن اصلی root رو بررسی می کنید می بنید که اندازه ی این پارتیشن بیشتر از ۴ گیگ نیست

ادامه مطلب...
ابزار لازم برای راه اندازی رسپبری بای

ابزار لازم برای راه اندازی رسپبری بای

در این پست به ابزار هایی می پردازیم که برای راه اندازی رزبری پای به آن ها نیاز دارید:

1 - برد رسپبری پای:

خب وجود این برد که حتمی هستش فقط در خرید این برد باید دقت کنید که حتما نسخه ی ۲ این برد رو تهیه کنید و از فروشگاه های معتبر

2 - کیس محافظ برد رسپبری پای:

ادامه مطلب...

اتصال رسپبری پای به تلفن همراه و کنترل کامل آن از طریق گوشی

در این قسمت از آموزش با نحوه اتصال رسپبری پای به تلفن همراه آشنا خواهیم شد؛ در واقع پس از انجام مراحل این آموزش، دیگر نیازی به مانیتور نیست و خروجی رسپبری پای از طریق پروتکل SSH و اتصال وای فای به تلفن همراه منتقل می شود. پیش از شروع آموزش حتماً از فعال بودن SSH در منوی تنظیمات رسپبری پای اطمینان حاصل کنید. در این روش نیاز به دانگل یو اس بی وای فای برای ارتباط بی سیم است، آن را تهیه و به رسپبری پای متصل کنید.

ادامه مطلب...

چرا و چه طور از دامنه محلی برای رزبری پای استفاده کنیم (رسپبری پای)

اگر شما از پیدا کردن هر دفعه IP که به وسیله روتر به رزبری پای شما اختصاص یافته برای اتنصال ریموت به وسیله ی SSH خسته شدید. با یه یاد سپردن یک آدرس .local زمان زیادی را می توانید هر دفعه استفاده از رزبری پای صرفه جویی کنید.

چرا باید از این روش استفاده کنیم؟

ادامه مطلب...

آموزش رسپبری پای (آشنایی با محیط raspbian)

اجازه بدهید نگاهی به اجزای مختلف دسکتاپ سیستم‌عامل لینوکس دبیان روی سخت‌افزار رزبری پای بیندازیم.

ادامه مطلب...
آشنایی با برد رزبری پای

آشنایی با برد رزبری پای

رزبری پای (کیک تمشک) یک کامپیوتر کوچک است که قیمت بسیارکمی دارد و سود حاصل از فروش این برد به موسسه‌های خیریه تعلق می‌گیرد و فقط به‌اندازه یک کارت اعتباری است!

در ادامه با ترنجی همراه باشید.

نویسنده این مطلب آقای سینا عشاقی

این برد کوچک می‌تواند مانند یک کامپیوتر رومیزی به مانیتور یا تلویزیون و ماوس و کیبوردهای معمولی متصل شود از این دستگاه می‌توان برای یادگیری برنامه‌نویسی و مرورگری اینترنتی و پخش موزیک و ویدیوهایی باکیفیت بالا استفاده کرد. کار کردن با رزبری پای بسیار آسان است و افرادی با سن کم نیز قادر به استفاده از آن هستند.

ادامه مطلب...